Over de sprekers

Over gastspreker Rolf

Vanaf z’n 15de begon Rolf onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals Filosofie, Religie, Geschiedenis, Politiek, ...

Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe ontdekte. Na enkele jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagdagelijkse leven.

Sinds 2013 is Rolf dan ook -als enige in België- Certified Outreach Facilitator aan het Monroe Institute en organiseert hij op regelmatige basis Hemi-Sync ® shops.


Voor meer info: rolf@focus34.com of bezoek http://www.focus34.com.

Over de spreker van de voordrachten

Brigitta heeft een medisch-technologische achtergrond en is in het dagelijkse leven een ondernemer. Ze volgt op geregelde basis esoterische cursussen in vln het LightBody Instituut in Brugge, yoga, qigong, de 'Tan-Tri-Ahura Teachings', …. Reeds in het verleden had ze enkele spontane bewuste uittredingen. In 2011 volgde ze de uittredingscursus op het Monroe Institute in de US. Van 2010 tot 2011 was Brigitte betrokken in een team welk als doel had de geomagnetische lijnen van de Aarde te herstellen.