Deze boek werd uitgebracht onder verschillende cover ontwerpen. Het is dezelfde boek wat betreft inhoud.
Voor elke cover ontwerp is er een ander ISBN nummer.
De referentielijst van de boek staat onderaan deze webpagina in downloadbaar formaat.

BESTEL HIER ONLINE

ONDERWERP BOEK:


Het leven na de dood is voor vele mensen een onbekend terrein.
Diegenen die vertrouwd zijn met uittredingen zijn er nochtans geweest.
In dit werk beschrijf ik 'hoe het werkt' en 'waar' die doden zitten, op basis van mijn kennis en ervaring.

De onderwerpen die in dit boek uiteengerafeld worden zijn veelzijdig. Het betreft voornamelijk verhalen over contact met overledenen, maar ook hoe het rijk van de 'biologisch levenden' en 'doden' in mekaar verweven zit. Ook deel ik mijn ervaringen met zowel goedaardige als verstoorde bewustzijnsvormen, welke rol deze laatsten speelden in de dramatische situaties die jaren geleden plaatsvonden op galactisch en planetair niveau, resulterend in het feit dat de mensheid in deze tijden in een wurggreep geduwd wordt.

Tevens komen onderwerpen aan bod zoals 'tijdreizen', het ophalen van doden die in een traumatische loep beland zijn, gidsen, contact met 'Hogere stukken van onsZelf', scalaire velden, merkaba, de multidimensionale aura, verruimende bewustzijnsstaten, hersengolven, DNA, Schumann frequentie, tijdslijnen, 'ascentie' versus 'descentie', straling en nog veel meer.

Ik nodig u uit om mee te komen op een unieke astrale reis, vertrekkende vanuit mijn eerste bewuste uittreding, een bijzondere zoektocht naar mijn gestorven en gereïncarneerde honden, doorheen de jungle van vele werelden, om daarna te stranden bij mijn ziel, beter gesteld 'zielscollectief': wie ze zijn, waar en hoe ik met hen in contact kwam.

Overige onafhankelijke referenties Boek Ik Vind Je Terug